Home Landelijke radio Nederlandse Voice Over Agency vernieuwt platform

Nederlandse Voice Over Agency vernieuwt platform [advertorial]

(Dit is een advertorial. De redactie van RadioFreak.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.)

Het in Amsterdam gevestigde Voice Over Agency heeft deze week haar vernieuwde voice-over platform gelanceerd. In de database van de Nederlandse voice over agency (zie link) zijn stemmen te vinden die de meest voorkomende producties kunnen inspreken, zoals bedrijfsfilms, pre-rolls en radiocommercials.

Online stemmenbureaus maken het leven van een video-editor editor die een voice-over nodig heeft, een stuk makkelijker. Waar voorheen talloze stemmenbanken moesten worden uitgeplozen, richten de nieuwe stemmenbedrijven zich steeds vaker op een kleinere groep mainstream voice-over stemmen die geschikt zijn voor de meest voorkomende productie in het corporate video segment. Hierdoor kan sneller een stem worden gevonden.

Volgens Voice Over Agency zit de USP van het Nederlandse stemmenplatform in eenvoud, transparantie en daardoor ook zijn betaalbaarheid. Zo communiceren veel stemmenbureaus tegenwoordig niet hun volledige tariefkaart, wat het bureau een opmerkelijke trend vindt. Voice Over Agency doet dit dan ook anders. Men hanteert een basis inspreekfee, die simpel kan worden uitgebreid met een buy-out voor bijvoorbeeld een online pre-roll of radiocommercial.

Voice Over Agency pretendeert overigens niet het goedkoopste Nederlandse stemmenbureau te zijn, maar ook zeker niet de duurste. Men streeft naar een goede balans in voice-over tarieven, kwaliteit en beschikbaarheid. Dit laatste is een vereiste, waardoor het voice-over bureau altijd binnen 24 uur kan leveren, en vaak zelfs binnen dezelfde werkdag. Er zijn ook stemmen die binnen enkele uren kunnen aanleveren, waardoor een spoedklus ook online kan worden uitgezet.

Vooralsnog richt het stemmenbureau zich op de meest populaire talen zoals Nederlandse, Vlaamse en Engelse voice-over stemmen. Met deze voice-overs doet de Voice Over Agency veel zaken, en weet daardoor castingverzoeken adequaat uit te voeren. Tevens geldt voor de Vlaamse en Engelse evenknie hetzelfde betaalbare tarief en snelle oplevertijd.

Contactgegevens:
Voice Over Agency
Het Breed 847
1025JD Amsterdam
Telefoon: 020- 210 1425

(Dit is een advertorial. De redactie van RadioFreak.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.)