(Dit is een advertorial. De redactie van RadioFreak.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.)

Tegenwoordig zijn er vele Nederlandse voice-over stemmen actief. Maar welk stemmenbureau heeft het beste overzicht van alle professionele voice-overs én tegen betaalbare tarieven? *spoiler alert* Bij VoiceCowboys kun je zeer betaalbaar en makkelijk online 25 van de meest populaire voice-overs boeken.

Vooral voor bedrijfsfilms wordt dagelijks een voice over gezocht op het platform van VoiceCowboys. Het bedrijf ontvangt maandelijks vele aanmeldingen van zowel gewilde jonge millennial voice-overs als professionele bekende Nederlandse voice-overs. Door een goed gebalanceerde mix van deze stemmen te brengen hoeft dan meestal ook niet lang worden gezocht op het online voice-over platform.

Populaire voice over opdrachten

De meest voorkomende voice-over opdrachten in Nederland zijn het inspreken van bedrijfsfilms, instructievideo’s en commercials voor Youtube, zogenaamde ‘pre-rolls’. Vooral bij bedrijfsfilms wordt steeds vaker bewuster gekeken naar voice-over tarieven, simpelweg omdat een budget film al snel enkele duizenden euro’s kost. De betaalbare stemmen van VoiceCowboys zijn dan een prettige bijkomstigheid. 

Betaalbare voice-over tarieven vanaf €189 ex

Goedkope voice-over tarieven zijn nooit een doel op zich. Want een goede of slechte Nederlandstalige voice-over kan een bedrijfsfilm maken of juist kraken. Een voice-over die slechts enkele tientjes kost is een recept voor ongelukken. Want een professionele budget voice-over moet nog uitgevonden worden. De grens voor professionele stemacteurs ligt, althans volgens VoiceCowboys, op zo’n €189 ex. BTW.

Sympathieke Nederlandse voice-over service

Het stemmenbureau levert dus tegen scherpe voice-over tarieven, maar weet ook nog een uitgebreide klantenservice te hanteren. Zo zijn stemzoekers van de Amsterdamse voice-over scale-up altijd verzekerd van een 100% ‘niet goed, geld terug’ garantie. Maar ook doen de mannen en vrouwen van dit sympathieke voice-over bedrijf niet moeilijk bij heropnames. Retakes zijn namelijk altijd gratis. Zelfs over een kleine tekstaanpassing achteraf doet dit stemmenbureau niet moeilijk. Het zijn dan wel cowboys, maar, met het hart op de juiste plek! ;-).

(Dit is een advertorial. De redactie van RadioFreak.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.)