Home Regionale radio Maurice Verschuuren maakt nieuw jinglepakket RADIONL

Maurice Verschuuren maakt nieuw jinglepakket RADIONL

Maurice Verschuuren heeft met zijn bedrijf Sonic Spring het nieuwe jinglepakket voor RADIONL geproduceerd. De nieuwe vormgeving is gekozen, omdat het station sinds 23 september elke dag tussen 15:00 en 19:00 uur opgedeeld is in 9 lokale muziek-edities. De muziek in die 9 muziek-edities is op elkaar afgestemd en het station wilde daar een nieuw fris geluid bij.

Maurice Verschuuren van Sonic Spring over de nieuwe vormgeving: “We zijn er goed in geslaagd de unieke sound van de muziek van RADIONL te vertalen in gezellige, volkse, maar toch frisse en hippe jingles. Iets wat de luistaar echt zal waarderen. RADIONL heeft nu de jingles die het verdient”.

Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: “Vormgeving is naast muziek en dj’s erg belangrijk voor een radiozender om de identiteit van het station uit te dragen. Met dit nieuwe pakket laten we aan de ene kant horen dat we een gezellige ’volkse’ zender zijn maar zeker niet oubollig klinken! De sound van de nieuwe vormgeving is helemaal van deze tijd en heeft hetzelfde geluid als onze muziek.”

Invloeden op de vormgeving komen onder andere uit de muziek van John de Bever, Andre Hazes jr, Jan Smit, Tino Martin en Frans Bauer.

Beluister hier de nieuwe vormgeving: