Home Landelijke radio Martijn Krabbé blijft voor tv toch bij HMG

Martijn Krabbé blijft voor tv toch bij HMG

De Holland Media Groep zal toch een nieuw contract afsluiten met Martijn Krabbé. Dit nadat Martijn en de directie van Noordzee FM de HMG verzekerd hadden dat zijn televisiewerk voorgaat. Hierdoor kan Martijn zijn televisieprogramma’s op RTL 4 blijven voortzetten en daarnaast radio maken voor Noordzee FM.

De rel ontstond toen Noordzee FM bekend maakte dat Martijn Krabbé de nieuwe dj zou worden in de middag. Volgens de HMG zou dit niet te combineren zijn met zijn televisiewerk en het bedrijf dreigde niet door te gaan met Martijn.

Fons van Westerloo is uit eindelijk blij dat alles weer goed is. “Ik ben blij dat we ons nu weer kunnen concentreren op de verdere ontwikkeling van de grote talenten van Martijn Krabbé en van nieuwe ideeën die grote groepen kijkers kunnen aanspreken. De vrees dat hij door een zware verplichting elders niet aan onze afspraken zou kunnen voldoen, is definitief weggenomen. Wij hebben nooit bezwaar gehad tegen een overzichtelijke bijdrage aan een radiostation”.

Martijn Krabbé: “Ik ben dankbaar dat ik de kans weer van de HMG krijg om voor tv verder te werken. Ik ben opgelucht dat Fons en ik in goede verstandhouding heldere afspraken hebben gemaakt. Mijn televisieprogramma’s zijn mij zo dierbaar dat het voor mij eigenlijk vanzelfsprekend was dat tv de voorkeur heeft.”

Martijn zal maandag 31 mei beginnen bij Noordzee FM. Als hij afwezig is zal hij vervangen worden door Winston Gerschtanowitz die eveneens bij de zender werkt.