Home Landelijke radio Marisa Heutink en Evelien de Bruijn voor WNL in de nacht op...

Marisa Heutink en Evelien de Bruijn voor WNL in de nacht op Radio 2

Marisa Heutink en Evelien de Bruijn gaan vanaf januari een dagelijks programma maken op NPO Radio 2. De twee zullen maandag tot en met donderdag van 0:00 tot 2:00 uur afwisselend te horen zijn met 't Wordt Nu Laat'. Het programma wordt gemaakt door WNL en de omroep stopt daarom met het zondagmiddagprogramma dat Heutink presenteerde.

Evelien de Bruijn is niet nieuw op de landelijke radio. Ze was in het verleden al 's nachts te horen op 3FM en werkte ook achter de schermen bij de zender. Tegenwoordig is ze te zien op tv bij SBS6 als presentatrice van Hart van Nederland. Dat blijft ze doen, naast haar werk voor WNL.

"Evelien en Marisa ontvangen iedere nacht een bijzondere gast die zijn of haar muziek meeneemt. Deze muziek is aanleiding voor gesprekken die passen bij de vroege nacht. Luisteraars worden uitgenodigd zich te mengen in het gesprek", aldus WNL over het programma.

Vanaf januari krijgt Radio 2 een volledige nachtprogramma. Tussen 0:00 en 2:00 uur zal dan 't Wordt Nu Laat' te horen zijn, tussen 2:00 en 4:00 uur is er ruimte voor jong talent en van 4:00 tot 6:00 uur is Frank van 't Hof te horen. In het weekend is er de 'Soulnight' en ook 'Afslag Thunder Road' met Dolf Jansen is dan te horen.