Home Landelijke radio Marcel Blok naar Keizerstad FM

Marcel Blok naar Keizerstad FM

Marcel Blok is voortaan elke werkdag te horen op Keizerstad FM. Tussen 16:00 en 18:00 uur maakt hij ‘Marcel Bijt Het Spits Af’. "Een snel drivetime programma met leuke items als ‘Lekker Vout!’ en ‘Singing in my car’", aldus Blok tegen RadioFreak.nl.

Marcel Blok is zelf weg gegaan bij zijn vorige werkgever, zo zegt hij. "Na vijf jaar Royaal FM en een jaar Decibel Eindhoven, waar ik programma’s ben gaan maken na de samenvoeging met Royaal, was ik toe aan een nieuwe uitdaging."

Marcel is blij dat hij bij de Nijmeegse commerciële regionale zender kan beginnen. "Na een orientatieperiode ben ik in mei begonnen bij Keizerstad FM. Een zender die ik nog kende uit de periode dat ik bij HOT Radio draaide. Ik was altijd al gecharmeerd van het format en de uitstraling van Keizerstad FM. Ik ben er daarom super blij mee te mogen werken voor een zender die zich heeft bewezen in de afgelopen 25 jaar en nog steeds een begrip is. Daarbij komt dat het ook een ontzettend leuke club mensen is waarbij ik mij vanaf de eerste dag direct thuis voelde!"