Home Landelijke radio 4daagseradio, 3FM en Keizerstad in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse

4daagseradio, 3FM en Keizerstad in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse


Traditiegetrouw wordt de Nijmeegse Vierdaagse verslagen door 4daagseradio. Dit samenwerkingsverband tussen Favoriet FM, RTV Nijmegen 1, Unique FM, Webfm, Nima FM, WFM  en WO FM  is er voor de 23e keer. De omroepen maken sinds afgelopen zaterdag al hun programma.

3FM stuurt zoals ieder jaar Giel Beelen langs het wandelparcours. Hij doet in zijn ochtendshow verslag van de vierdaagse. Wijnand Speelman en Barend van Deelen lopen dit jaar mee en doen verslag tussen de wandelaars. Woensdag en donderdag komen MetMichiel en 3VOOR12 Radio live vanaf de Vierdaagsefeesten. Aanstaande vrijdag, de slotdag, komt ook @work vanaf de vierdaagse.

Keizerstad FM besteed tussen 09:00 – 12:00 uur met het Vierdaagse Café van Freek Mulder aandacht aan de vierdaagse. In de middag tussen 16:00 – 18:00 uur presenteert Marcel Blok live vanaf de Wedren en zijn er sfeerverslagen te horen.

Omroep Gelderland heeft verschillende verslaggevers op pad gestuurd die verslag doen langs het parcours. En Joep Roelofsen staat iedere nacht op Q-music stil bij luisteraars die meelopen in de vierdaagse. RTV Utrecht heeft twee verslaggevers die de hele dag verslag doen.