Home Landelijke radio Marc de Hond start uitzending Arrow als grap

Marc de Hond start uitzending Arrow als grap

Marc de Hond heeft als grap gedaan alsof Arrow Classic Rock vanavond vervroegd startte met de uitzending via de etherfrequentie van Caz!. Tijdens de laatste uitzending van ‘Wacht U Voor De Hond’ nam hij om 21:00 uur afscheid van de luisteraars en begonnen zogenaamd de uitzendingen van Arrow.

Na het nieuws opende de Hond Arrow Classic Rock en was er een toespraak van Arrow-directeur Ad Ossendrijver te horen. Dit ging om een montage uit een interview met de nieuwe eigenaar van Caz!. In de uitzendingen waren vervolgens enkele luisteraars te horen die niet blij waren met de komst van Arrow. Ook werd Jort Kelder in de uitzending gehaald, hij zou de ochtendshow gaan presenteren.

De uitzending werd omlijst met vormgeving van Arrow Classic Rock, zelfs de reclamepingels waren overgenomen. Op de webcam van de zender was tijdens het uur een briefje te zien met de tekst ‘Dit is Arrow’.

Om 22:00 uur gingen de uitzendingen van Caz! gewoon verder en werd voor iedereen duidelijk dat het om een afscheidsgrap van Marc de Hond ging. Caz! zendt nog in de ether uit tot en met zaterdag, daarna blijft de zender doorgaan via de kabel, internet en Digitenne.

Vorig artikelBijna 50 procent marktaandeel voor Radio 1 programma
Volgend artikelIsabelle Brinkman eenmalig dj op 100%NL