Home Landelijke radio NPO Radio 2 Marc Adriani maand langer te horen op Radio 2

Marc Adriani maand langer te horen op Radio 2

Marc Adriani

Marc Adriani blijft nog de hele maand januari te horen op NPO Radio 2 met zijn programma ‘Het Platenpaleis’ op vrijdagavond. Het programma hield twee weken geleden op te bestaan, maar is deze maand toch nog vier keer te horen. De reden is dat Paul Rabbering, die het tijdslot overneemt, met vakantie is.

“Ik geef het maar eerlijk toe: er is complete verwarring”, zei Marc gisteravond bij het openen van zijn programma. “Als het goed is, hadden we de laatste uitzending al gehad. Ik heb geloof ik nog gejankt. Normaal gesproken zou hier KRO-NCRV zitten met Paul Rabbering, maar hij is op vakantie.”

Nieuw programma

Door de terugkeer van Rob Stenders op Radio 2, heeft Annemieke Schollaardt de uren 14:00 tot 16:00 uur in het weekend gekregen. Tot voorheen was op dat tijdstip Paul Rabbering te horen. Hij heeft op zijn beurt het slot op vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur gekregen.

Marc Adriani verliest zijn programma en is vanaf februari niet meer op Radio 2 te horen. Het nieuwe vrijdagavondprogramma gaat Paul samen met Frank van ’t Hof maken.

Foto: Jasper Zwartjes