Home Landelijke radio Lokale omroepen bundelen krachten voor 4Daagseradio

Lokale omroepen bundelen krachten voor 4Daagseradio

De publieke lokale omroepen Webfm (gemeente Beuningen), Unique FM (gemeente Heumen) en WOFM (Gemeente Wijchen) bundelen vanaf 17 juli tot en met 23 hun krachten voor een nieuwe editie van 4Daagseradio Ruim 40 vrijwillige medewerkers brengen de 35e Nijmeegse Vierdaagsefeesten en de 88e editie van de 4Daagse Wandelmarsen live op de radio en op internet.

De omroepen willen op de radio informeren en amuseren. Daartoe zal 4Daagseradio 24 uur per dag programma’s verzorgen, waarbij de nadruk overdag op het wandelfestijn zal liggen en in de avonduren meer op de festiviteiten in en rond Nijmegen. Tijdens deze week brengt 4Daagseradio elke dag om 18:00 uur het 4Daagsejournaal. Een twee uur durend actualiteitenprogramma met het laatste nieuws over de 4Daagse Wandelmarsen en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Vanaf 20:00 uir wordt vanaf 4daagsecamping Vossendijk in Nijmegen met diverse gasten grpaat over alles wat met de 4daagse te maken heeft.

Naast deze programma’s zal 4daagseradio op zondagochtend live verslag doen van de 4daagsemis in de Sint Stevenskerk in Nijmegen. Op maandagavond is 4Daagseradio bij de Vlaggenparade en natuurlijk wordt de intocht over de Via Gladiola op vrijdag op grootse wijze verslagen.

Samen met persubureau Novum Nieuws zal samen met 4daagseradio de ‘NOVUM 4daagsenieuws’ bulletins gemaakt worden. Elk half uur wordt een bulletin gebracht met het laatste nieuws over de 4daagse en de 4daagsefeesten.