Home Landelijke radio Limburg Broadcasting met steeds minder mensen

Limburg Broadcasting met steeds minder mensen

Limburg Broadcasting BV, de exclusieve producent van de programma’s van Radio Maastricht (publiek lokaal) en Radio Limburg (commercieel regionaal) verliest steeds meer mensen. Recentelijk is de eind juli binnengehaalde manager radio Michael Bartelet alweer van het toneel verdwenen. De reden van zijn vertrek moet gezocht worden in het onderling niet eens kunnen worden over de invulling van het format. Er zou in een goede harmonie afscheid van elkaar zijn genomen.

De nieuwe opvolger van Bartelet, in de persoon van Eric Geurten zal zijn opwachting begin volgend jaar maken. Ook de accountmanagers zijn snel weer weg. De nieuwe salesmanager Ron Palmen zal zijn handen dan ook vol hebben om het constant wisselde verkoopteam de goede weg op te sturen. Ook op het redactievlak heeft er een verandering plaatsgevonden, zo zal redacteur/nieuwslezer Jos Tuinstra vanaf begin volgend jaar zijn functie neerleggen bij beide stations en als nieuwsstem worden ingezet bij het NOVUM Nieuws.

De twee genoemde werknemers deden naast hun eigen werk ook nog dagelijks een ochtendprogramma, Bartelet op Radio Limburg en Tuinstra op Radio Maastricht (RM). Het wordt dus erg stil (buiten de muziek dan) op beide zenders.