Home Landelijke radio Kort radionieuws van woensdag 19 maart

Kort radionieuws van woensdag 19 maart

Nieuwe Madonna in première bij Radio 538

De nieuwe single van Madonna zal op maandag 24 maart in première gaan op Radio 538. In het ochtendprogramma van Edwin Evers is de nieuwe single ‘American life’ om precies 08:15 uur te horen.

De cd is om veiligheidsredenen onder het pseudoniem ‘Alfredo’ vanuit platenmaatschappij Warner Music USA naar het kantoor Nederland verstuurd, zodat niet duidelijk was dat het om de nieuwe Madonna gaat. De directies in ieder land van Warner Music moeten een contract tekenen dat er op straffe van ontslag geen kopie mag worden gemaakt van de single zodat uitlekken naar internet onmogelijk wordt.

Jamai chat bij Sky Radio

‘Idols’ winnaar Jamai komt morgen chatten bij Sky Radio. Van 16.00 tot 17.00 uur, na school dus, zal hij de vragen van zijn fans online beantwoorden op de internetsite van het muziekstation.

Actie voor Afrika succesvol

De actieweek van de publieke omroepen die ze hielden met de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) heeft tot nu toe ongeveer anderhalf miljoen euro opgeleverd voor de actie ‘Help Hongerend Afrika Nu’.

De actie werd onder andere ondersteund door VARA’s ‘Ontbijtradio’ op Radio 2. In dit programma konden luisteraars bieden op hun favoriete plaat.