Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 16 december

Kort radionieuws van maandag 16 december

Skyradio best bezochte radiowebsite
De website van Sky Radio was in november 2002 de best bezochte website van alle radiostations. Dit blijkt uit de onderzoeksgegevens van Bureau Multiscope. De website van het non-stop muziekstation had in november 2002 740.000 unieke bezoekers. Radio 538 eindigde met 680.000 bezoekers op de 2e plaats.

Top 2000 krijgt record aantal inzendingen
Via de internetsite van Radio 2 zijn 271.016 bijdragen aan de Top 2000 binnengekomen. Voor het zes dagen durende radioprogramma dat op tweede kerstdag van start gaat, kwamen vorig jaar ‘slechts‘ zo‘n 150.000 lijstjes met favoriete platen binnen.

De mogelijkheid tot inzending sloot afgelopen vrijdag. ‘De belangstelling overtreft onze stoutste verwachtingen‘, zegt woordvoerder Bart de Voogd van Radio 2. Aan de hand van de ingezonden lijstjes van luisteraars wordt de definitieve lijst samengesteld. Die wordt op 24 december bekendgemaakt. De uitzending begint op 26 december en gaat door tot oudejaarsavond middernacht.

Nieuw forum onderdeel op Radioforum.nl
Op verzoek van bezoekers van het radioforum.nl is vandaag een nieuw onderdeel aan dit forum toegevoegd. In de rubriek “andere media” kunnen bezoekers in discussie gaan over alle andere media die naast radio bestaan.