Home Landelijke radio Kort radionieuws van donderdag 9 januari

Kort radionieuws van donderdag 9 januari

Radio 538 geeft jaar lang gratis tanken weg

Radio 538 gaat in het programma Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel een jaar lang gratis tanken weggeven. Vanaf maandag 13 januari maken luisteraars iedere dag kans op deze prijs. De luisteraars kunnen ook een sms sturen naar 5380 KWARTJE als ze willen dat het kwartje van Kok afgeschaft wordt. Al de steunbetuigingen zullen dan worden aangeboden aan VVD-voorman Gerrit Zalm.

Elk uur wordt er aan iemand die zijn of haar steun betuigd prijzen weggegeven door Jeroen van Inkel, zoals een jaar gratis autowassen met een kartarrangement. Ook maakt men elke dag kans op ‘een dag en nacht goed zicht’ -brillenpakket of een VIP-overnachting in een viersterrenhotel in Nederland of België.

Bart van Leeuwen eenmalig op Radio 2

Bart van Leeuwen zal op 10 januari van 20.00 uur tot 22.00 uur Curry & KidV op Radio 2 presenteren. Jeroen Kijk in de Vegte en Adam Curry genieten van een weekje vakantie.

Van Leeuwen is geen onbekende op Radio 2. Een aantal jaar geleden presenteerde hij voor Veronica het populaire programma Ook Goedemorgen. Na Veronica heeft hij bij verschillende radiostations gewerkt, waaronder RTL Rock Radio, Radio 538 en Radio Nationaal. Bart zal éénmalig te horen zijn bij BNN.

Nieuw programma op Radio Flevoland

Henk Samplonius presenteert sinds 6 januari elke doordeweekse middag het nieuwe Radio Flevoland programma Henks muziekmarkt. Samplonius is geen onbekende voor wie vaker afstemt op Radio Flevoland. Al sinds jaar en dag presenteert hij op de zondagmorgen zijn klassieke muziekprogramma’s en de populaire Gouden Souvenirs.

In Henks muziekmarkt draait Henk Samplonius vooral veel populaire muziek, maar af en toe kiest hij een oude bekende uit de LP-kraam. Henks muziekmarkt is elke maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur te horen op Radio Flevoland.