Home Landelijke radio Knooppunt Kranenbarg volgt team naar Alpe d’HuZes

Knooppunt Kranenbarg volgt team naar Alpe d’HuZes

Knooppunt Kranenbarg volgt vanaf deze maand een team dat onder leiding van twee longartsen traint voor Alpe d’HuZes 2013 en tegelijkertijd stopt met roken. Het team is samengesteld door het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en de kick-off van deze loodzware uitdaging vindt volgende week woensdag plaats tijdens een locatie-uitzending van het Radio 2-programma in dit Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

In deze uitzending worden de fietsers gevraagd naar hun motivatie, verwachtingen en trainingen en zal Johan de Waal, Alpe d’HuZes-voorzitter, aanwezig zijn om hen een hart onder de riem te steken. Ook zal NCRV- presentatrice Caroline Tensen (beklom in 2010 de Alpe d’Huez) erbij zijn om haar ervaringen met de fietsers te delen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers op één dag de Alpe d’Huez tot zes keer beklimmen. De deelnemers laten dit sponsoren en brengen zo geld bijeen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. NCRV is supporter van deze actie en staat in haar programmering op radio en televisie uitgebreid stil bij dit evenement.