Home Landelijke radio Kink FM-dj reist drie maanden lang langs Europese festivals

Kink FM-dj reist drie maanden lang langs Europese festivals


Kink FM-dj Diederik van Zessen trekt gedurende drie maanden door Europa om zoveel mogelijk festivals te bezoeken. In totaal bezoekt de dj meer van twintig festivals in zestien landen en doet hij verslag op Kink FM.

Op het programma staan onder meer: Pinkpop in het Nederlandse Landgraaf, Rock Ness, in Schotland, Provinssirock in Finland, Roskilde in Denemarken, EXIT in Servië, Frequency in Oostenrijk, Sziget in Hongarije en als afsluiter Rock en Seine in Frankrijk van 27-29 augustus.

“Het is echt te gek dat ik deze zomer vrijwel alle Europese festivals kan bezoeken. Hierdoor kunnen de Kink FM-luisteraars ook meegenieten van al het moois wat daar te horen is en helemaal in de festivalsfeer komen. Ik kijk nu al uit naar Rock en Seine in Parijs omdat dit festival voor mij een bijzondere plek is, vanwege het feit dat Oasis daar voor het laatst heeft opgetreden voordat zij uit elkaar gingen”, aldus Diederik van Zessen.

Diederik van Zessen presenteert normaal een programma op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur op Kink FM. Dit programma wordt tot september overgenomen door Thymen Wabeke.