Home Landelijke radio Julius Minnaar nieuwe Mediadirecteur van de TROS

Julius Minnaar nieuwe Mediadirecteur van de TROS

Julius Minnaar volgt per 1 januari 2005 Huib Boermans op als Mediadirecteur van de TROS. Huib Boermans neemt eind december afscheid als mediadirecteur van de omroep. Boermans blijft echter als vice-voorzitter verbonden aan de omroepvereniging. In november zal de Ledenraad van de TROS deze benoeming bekrachtigen.

TROS-voorzitter Karel van Doodewaerd over Minnaar: “Julius Minnaar heeft de afgelopen jaren als STER-directeur aangetoond dat hij veel kennis heeft over het bereiken van doelgroepen, schemabouw, maar ook logistiek en financiën. Hij is zeer publieksgericht en past daarom uitstekend bij de TROS. Bovendien heeft hij bij de STER bewezen een krachtdadige ondernemer te zijn met het vermogen om mensen te motiveren en talentvolle collega’s om zich heen te verzamelen. Eigenschappen die voor de TROS van groot belang zijn voor de toekomst.”

Julius Minnaar is momenteel algemeen directeur van de STER. Minnaar over zijn overstap: “De STER en de TROS hebben veel met elkaar gemeen. Het zijn dynamische organisaties, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Dankzij haar goede programmamakers en ambitieuze management die steeds hogere doelstellingen neerlegt, is de TROS momenteel de best bekeken omroepvereniging. TROS streeft continu naar behoud en versterking van deze positie. Ik zie er naar uit deze lijn voort te zetten en nieuwe hoogtepunten te realiseren.”