Home Landelijke radio Johan Looijenga nieuw in de directie van Sky Radio

Johan Looijenga nieuw in de directie van Sky Radio

Johan Looijenga zal per 1 januari 2008 toetreden tot de directie van Sky Radio Group. Als Digital Director wordt hij eindverantwoordelijk voor alle digitale activiteiten (internet en mobiel) en de ICT automatisering binnen de Sky Radio Group.

Voor de komende jaren heeft het bedrijf grote groeiambities op het digitale vlak. Dit zal deels door autonome groei rondom de bestaande radio websites moeten plaatsvinden, maar zeker ook door nieuwe activiteiten op het gebied van onder andere muziek en entertainment.

Johan Looijenga is 43 jaar, getrouwd en heeft drie kinderen. Na zijn studie Informatica aan de Technische Universiteit Twente was hij bij het Zweedse bedrijf Ericsson onder andere verantwoordelijk voor de marketing en sales van mobiele gsm-netwerken en diensten. Daarna was hij mede-oprichter van mobiel entertainment bedrijf Mobillion en is de laatste jaren als directeur van TMG-dochter All Connected Media actief geweest met nieuwe web tv-formats en participaties en acquisities in de internetmarkt (zoals de overname van Sugababes.nl/Superdudes.nl).

Vorig artikelAVRO Nachtdienst bestaat 25 jaar
Volgend artikelTop 5 van Top 2000 ongewijzigd