Home Landelijke radio Johan Gielen wekelijks op Fresh FM

Johan Gielen wekelijks op Fresh FM

Johan Gielen is vanaf februari wekelijks te horen op Fresh FM. Iedere zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur zal ‘In Session’ te horen zijn op de regionale zender.

‘In Session with Johan Gielen’ biedt de luisteraars een warming-up voor het uitgaan op zaterdagavond. Buiten de nieuwste dance platen komen ook (inter)nationale gasten en luisteraars met hun persoonlijke feestagenda aan bod. Johan Gielen heeft volop ervaring met radio maken. Bijna twee jaar lang heeft hij de zaterdagavond op ID&T Radio gevult. Eind november 2004 kwam een einde aan de samenwerking met ID&T.

“Radio maken is ontzettend leuk om te doen. Vrijheid en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Fresh FM en daar kan ik me helemaal in vinden. Ik verwacht dat ik me snel thuis zal voelen bij Fresh FM en dat de luisteraars me weten te vinden”, aldus Johan Gielen.

Vanavond is Johan Gielen tussen 21.00 en 24.00 uur te gast bij het Fresh FM programma ‘Club Fresh’ met resident DJ’s Bas en Ram voor een interview en mix set. Vanaf zaterdag 5 februari host hij zijn eigen programma ‘In Session’. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM.