Home Landelijke radio Radio Veronica Jeroen van Inkel komende tijd niet te horen op Radio Veronica

Jeroen van Inkel komende tijd niet te horen op Radio Veronica

Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel is de komende tijd niet te horen op Radio Veronica. Gezondheidsklachten liggen daar volgens een woordvoerder van Talpa Radio, waar Radio Veronica onder valt, ten grondslag aan. Talpa kan niet zeggen om wat voor gezondheidsklachten het gaat en wanneer Van Inkel weer te horen is op de commerciële zender.

Van Inkel is al zo’n acht weken niet meer te beluisteren op Radio Veronica. Eerst had hij een aantal weken vakantie, maar vanaf zaterdag 20 mei zou de Radio Veronica-dj weer te horen zijn op de radio. Dat is echter niet het geval. Van Inkel was in de tussentijd wel gewoon te zien in onder meer RTL Boulevard en RTL Live.

Programma’s van Van Inkel

Van Inkel is sinds begin dit jaar in het weekend te horen op Radio Veronica. Daarvoor maakte hij bijna twee jaar lang de ochtendshow ‘Rinkeldekinkel’, dat iedere werkdag van 07:00 tot 10:00 uur te horen was. Van Inkel werd in september 2014 naar Radio Veronica gehaald om er de nieuwe middagshow te gaan maken als opvolger van Rob van Someren. In de decennia ervoor deed hij onder meer nog Qmusic en Radio 538 aan.

Foto: Radio Veronica