Home Landelijke radio 100% NL Jeroen Post: “Ik krijg programma op 100%NL”

Jeroen Post: “Ik krijg programma op 100%NL”

Jeroen Post krijgt waarschijnlijk een programma op 100%NL. De voormalige TMF-presentator verzorgt binnenkort elke vrijdag van 19:00 uur tot 21:00 uur een programma, vertelt hij zelf in Veronica Magazine. Het radiostation zelf wil dat nog niet bevestigen. "Er staat nog niets vast", laat programmadirecteur Ron Sterrenburg weten. Op de tijd van uitzenden die Post noemt voor zijn programma, wordt nu muziek gedraaid zonder dat die wordt gepresenteerd.

Onlangs liet Sterrenburg aan RadioFreak.nl weten dat er binnenkort vier nieuwe bekende vrouwen te horen zijn op 100%NL en dat er ook een mannelijke dj zou worden aangetrokken. Wie dat zouden zijn, wilde hij toen niet zeggen.

Nienke Disco, Nienke Westerhof en Bert van Lent werden in maart uit de programmering gehaald. Wendy Duivenvoorde krijgt een andere plek in de programmering. Dave Donkevoort (ADHDave) en Patricia van Liemt worden uit de programmering gehaald en hebben een andere functie aangeboden gekregen binnen 100%NL.

De 32-jarige Post was jarenlang te zien als vj bij TMF. Tegenwoordig begeleidt hij nieuwe vj’s van de muziekzender en geeft hij presentatietrainingen.