Home Landelijke radio Jensen was ook in gesprek met 538

Jensen was ook in gesprek met 538

Robert Jensen geeft in een artikel in het Algemeen Dagblad van vandaag aan ook met Radio 538 onderhandeld te hebben over de plaats in de middag die vrij kwam toen Jeroen van Inkel vertrok naar Veronica. Jensen zou naar eigen zeggen samen met Evers een goede combi geweest zijn voor 538, uit eindelijk ging 538 in zee met Ruud de Wild en vertrok Jensen naar Yorin FM.

“Eerst heb ik met Lex Harding gesproken om de middag van Radio 538 te gaan doen. De transfer van Ruud de Wild ging hem aanvankelijk te langzaam. Terwijl die gesprekken liepen, ging ik met mijn broer Frank een weekendje naar Malaga. Wie denk je dat naast ons zit in het vliegtuig? HMG-topman Fons van Westerloo. Zuiver toeval. Hebben we drie uur zitten babbelen. Hij bood me de kans om me inhoudelijk bezig te houden met twee zenders: Yorin FM en RTL FM. Een mooiere uitdaging is er niet voor een radiofreak als ik. Met Yorin FM gaan we een alternatief bieden voor alle andere vertroste radiostations, RTL FM wordt levendig en vooral relevant. Meer kan ik daarover nog niet zeggen.”

De creatieve directeur van Yorin FM en RTL FM zegt dat Noordzee FM fantasieloos is. Hij miste de scherpe kanten van het station. Sommige beweerden dat hij ook ruzie zou hebben met Erik de Zwart maar Jensen geeft aan op goede voet te staan met de Talpa-directeur.