Ivo van Breukelen is plotseling bijna niet meer te horen op Radio 538. De radio-dj zou afgelopen maandag beginnen met zijn nieuwe avondprogramma op de zender, maar in plaats daarvan presenteerden andere jocks de uren. “Ivo van Breukelen heeft ervoor gekozen om Radio 538 te verlaten”, zegt een woordvoerder van 538 tegen RadioFreak.nl.

Ivo is nog tot en met 10 september op vrijdagavond, en op zaterdagavond met ‘Dance Department’, te horen. Tot aan de nieuwe programmering per oktober zou Ivo ook doordeweeks ’s avonds te horen zijn, maar die uren zijn overgenomen door Niek van der Bruggen. Hij blijft het tijdslot ook in oktober voor zijn rekening nemen.

Acht jaar

Ivo is in totaal acht jaar lang te horen geweest op Radio 538. “We zijn Ivo dankbaar”, aldus de zender. Vorige week liet 538 nog weten dat Ivo zou verkassen van de middag- naar de avonduren, tussen 19:00 en 21:00 uur. Die veranderingen gingen afgelopen maandag in, maar Ivo is in de nieuwe programmering dus niet te horen.

Volgens Patrick Kicken maakt Ivo de overstap naar NPO 3FM, maar dat is nog door niemand bevestigd. “Op geruchten gaan wij verder niet in”, zegt de 538-woordvoerder.

Foto: William Rutten