Home Evenementenzenders Igmar Felicia, Amber Brantsen en Lars Boele op Kermis FM

Igmar Felicia, Amber Brantsen en Lars Boele op Kermis FM

Amber Brantsen op Kermis FM

Igmar Felicia (SLAM!), Lars Boele (100%NL), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2) en Amber Brantsen (NOS) zijn een paar van de bekende dj’s die dit jaar op Kermis FM te horen zijn. De evenementenzender van de Tilburgse Kermis heeft voor de negende editie opnieuw een mix van bekende dj’s en nieuw talent zoals Rob Janssen (NPO 3FM), Tessa Mol (KXradio) en Tom van der Weerd (SLAM!) die naar Tilburg komen om een programma te maken. 21 juli starten de uitzendingen, die 10 dagen duren.

Nieuw talent kan zich ieder jaar aanmelden. Ook daarvan zijn er een flink aantal in de programmering te horen. Rond de uitzending worden ze begeleid en krijgen ze workshops van ervaren radiomakers. Hoofdredacteur Arno Leblanc: “We willen graag een combinatie van bekende dj’s en veelbelovende talenten een podium geven. En dat is weer fantastisch gelukt.”

Kermis FM

De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers. Kermis FM is vanaf vrijdag 21 juli om 15:00 uur te bekijken en beluisteren via onder andere de website www.kermisfm.nl, het evenementenkanaal 999 van Ziggo, Omroep Tilburg en in Tilburg en omstreken via 105.9 FM.