Home Landelijke radio Hey DJ Summercamp: Martijn Muijs wint programma op 3FM

Hey DJ Summercamp: Martijn Muijs wint programma op 3FM

Martijn Muijs is de winaar van BNN’s ‘Hey DJ’. Dit was zojuist te zien in de laatste televisieuitzending rondom het summercamp. Hij zal vanaf september drie maanden lang te horen zijn bij BNN op 3FM. Hij zal daar een programma gaan maken tussen 7:00 en 9:00 uur op zondagochtend. Als dit Bevalt zal zijn contract verlengd worden.

“Niet te geloven dat ik straks op de landelijke radio ben te horen, wat een uitdaging! De ontknoping was erg spannend. Toen het verlossende woord kwam wist ik ook even niet hoe ik moest reageren, maar dankzij BNN kom ik nu niet in de WW… ,” aldus Martijn Muijs. “Over de invulling van mijn programma op zondagmorgen zal ik met BNN om de tafel gaan zitten.” Hij is ook erg blij dat hij nu juist een programma mag maken op 3FM. “Ik ben fervent luisteraar van 3FM geweest. Daar is vrijheid die het mogelijk maakt om je te ontwikkelen, ruimte voor creativiteit en liefde voor muziek.”

De radiocarriëre van Martijn Muijs begon bij radio Meppel, waarna hij terecht kwam bij Rebecca Radio. Daar presenteerde hij diverse programma’s en was side-kick bij de ochtendshow op die zonder. Uiteindelijk was hij, totdat het doek voor deze zender viel, te horen als host van de dagelijkse middagshow.

Martijn liet vanavond Fernando Halman (nummer 4), Pieter van der Hoeven (nummer 3) en Joey Koeijvoets (nummer 2) achter zich. Geen van allen gooien ze het bijltje er bij neer en zullen ze proberen het toch proberen te maken op de landelijke radio. De radio-avonturen van Joey kun je overigens altijd volgen op zijn eigen site www.kettingzaag.com.

Winnaar Martijn Muijs samen met Ruud de Wild en Giel Beelen.