Home Landelijke radio Henk Westbroek naar Yorin FM

Henk Westbroek naar Yorin FM

Henk Westbroek keert vanaf augustus terug op de Nederlandse radio en wel bij Yorin FM. Westbroek zal elke werkdag van 12.00 uur tot 13.00 uur een programma maken voor de zender.

Westbroek is al een oude rot in het vak, in 1982 begon hij met een nachtprogramma. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een zeer ervaren radiopresentator die, met zijn radio 3-show ‘Denk Aan Henk’ miljoenen luisteraars aan de radio kluisterde. Henk moest vorig jaar plaats maken bij 3FM voor jongere mensen en maakte daarna programma’s voor RTV Utrecht. Hier maakt hij sinds maart wekelijks het radioprogramma ‘Westbroek aan tafel’.

Henk Westbroek over zijn komst naar Yorin FM: “Een uur nadat ik zelf bedacht had aan mijn vierde jeugd te willen beginnen, werd ik door Jensen, tijdens mijn bezoek aan de sportschool, gebeld en voor Yorin FM gepolst. Ik was net bezig met een sprintje op een fiets zonder wielen. Ja, en dan zijn er nog mensen die het bestaan van hogere machten in twijfel durven trekken! De volgende dag werd de deur van de Yorin FM-studio voor mij opengedaan door vriend Rob Stenders. In alle oprechtheid durf ik te beweren dat ik me al meteen thuis voelde bij Yorin FM nog voordat ik mijn schoenen op de deurmat had kunnen vegen. Na het een jaar rustig te hebben aangedaan, heb ik me voorgenomen per augustus fris van de lever een radioprogramma te gaan presenteren dat nog leuker is dan alle leuke programma’s waar ik ooit mijn naam aan verbonden heb.”

Henk Westbroek is de volgende naam die Yorin FM weet aan te trekken. Eerder trok het station als Jensen, Stenders en Timur aan. De waarschijnlijk nieuwe programmering is hier te vinden.