Home Landelijke radio SLAM! Harm den Besten en Kees Dorresteijn nieuw op SLAM!

Harm den Besten en Kees Dorresteijn nieuw op SLAM!

SLAM! vernieuwt vanaf volgende week zijn avondprogramma. Het radiostation heeft twee nieuwe dj’s aangetrokken die van 22:00 tot 0:00 uur te horen zijn: Harm den Besten en Kees Dorresteijn. Het programma dat Tom van der Weerd en Bram Krikke in de uren daarvoor maken wordt omgevormd tot ‘Club Ondersteboven’.

Harm de Besten werkte tot het voorjaar van 2016 bij NPO 3FM. Kees Dorresteijn werkte als techredacteur bij BNR Nieuwsradio en was daarvoor te horen als presentator in de nacht op NPO Radio 1. Het duo gaat naast het programma, dat ‘Harm & Kees’ heet, ook wekelijks YouTube-video’s maken voor SLAM!.

Het radiostation omschrijft ‘Club Ondersteboven’ als een nieuwe radioconcept. “Het programma wordt gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke, maar wordt gemaakt samen met de luisteraars en artiesten. Die driehoek van luisteraars, artiesten en presentatoren staat centraal bij ‘Club Ondersteboven’. De luisteraars en de artiesten krijgen een grotere rol in alles wat er gebeurt”, aldus het radiostation.

Een maand geleden vernieuwde SLAM! de middagshow al. Jordi Warners is maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen.

In het weekend gaat SLAM! voortaan meer nonstop uren uitzenden. Voortaan is de programmering tot 16:00 uur ’s middags nonstop. Vervolgens is op zaterdag de ‘SLAM!40’ met Michiel Jurrjens en begint ‘The Boom Room’ een uur eerder. Op zondagmiddag is Tim Bloemers te horen van 16:00 tot 19:00 uur, gevolgd door het weekoverzicht van ‘Club Ondersteboven’.

Foto: Hans-Peter van Velthoven