Home Landelijke radio Hagenees Sjaak Bral naar Noordzee FM

Hagenees Sjaak Bral naar Noordzee FM

Schrijver en performer Sjaak Bral gaat een radioprogramma presenteren op Noordzee FM, dit schrijft de Telegraaf vandaag. Hij zal eerst een keer het programma van Patty Brard overnemen, en als dit goed gaat zal hij een dagelijks lunchprogramma gaan maken.

Bral die ondermeer bekend geworden is door het televisieprogramma ‘Ook Dat Nog’ zal de komende twee weekenden al te horen zijn op Noordzee FM in het programma van Patty Brard. Mocht dit iedereen bevallen dan is het de bedoeling dat hij vanaf 1 maart dagelijks tussen 12:00 en 14:00 uur te horen is met ‘Broodje Bral’. Bral verteld aan de krant dat hij al een beetje radio-ervaring heeft: "Het is voor mij niet voor het eerst. Voor Radio West heb ik elf jaar een wekelijkse column gemaakt."

Erik de Zwart van Talpa is dolblij met zijn nieuwe aanwinst. "Bral is geestig, ad rem en heeft een goede kijk op de Nederlandse samenleving. Hij staat dichtbij de mensen en dat is een enorm pluspunt. Hij staat garant voor een luchtig amusementsprogramma, waar af en toe ook best een nootje zal worden gekraakt. We hebben een paar goeie gesprekken gehad en ik ben ervan overtuigd dat we met Sjaak een luisterkanon hebben binnengehaald."