Home Landelijke radio Gordon laat ruzie met Rick Romijn rusten

Gordon laat ruzie met Rick Romijn rusten

Wat Gordon betreft behoort de ruzie tussen hem en 538-sidekick Rick Romijn tot het verleden. "Hij heeft zijn reprimande van de directie gekregen en daarmee ik mijn rust. Het is goed zo", aldus Gordon.

Rick Romijn reageert verbaasd op het verhaal van Gordon. "Ik ben niet op het matje geroepen en heb geen reprimande gekregen." Hij gaf eerder al aan dat het om een grap ging. Rick is even niet te horen op de radio omdat hij zelf ook op vakantie is.

Gordon haalde afgelopen week flink uit naar de sidekick van ochtend-dj Edwin Evers en Radio 538. Romijn had op de radio gesuggereerd dat Gordon op de Gaypride niet bevangen was door de hitte, maar niet lekker was geworden door alcohol- en drugsgebruik.

"Natuurlijk stuitte me dat tegen de borst", zegt Gordon. "We hebben lang met elkaar gewerkt en bovendien: er is geen klap van waar." Al zuchtend: "Jongens, jongens wat was ik beroerd. Dat gun je echt helemaal niemand."

Na de ruzie vertrok Gordon voor een minivakantie naar Zuid-Frankrijk. "Ik had al maandenlang geen dag vrij gehad en was er echt even aan toe om de zinnen te verzetten. Hier in Cannes kom ik heerlijk tot rust. Ik slaap wel twaalf uur per nacht. Héérlijk!"