Home Landelijke radio Giel Beelen krijgt toch televisieprogramma

Giel Beelen krijgt toch televisieprogramma

Giel Beelen gaat een televisieprogramma maken voor de VARA. De omroep is op dit moment op zoek naar redacteuren voor het programma. Hieruit is af te leiden dat het om een talkshow-achtig programma gaat. Op dit moment is Giel al wekelijks op Nederland 3 te zien als tafelheer in ‘De Wereld Draait Door’.

Vorig jaar werd al bekend dat de VARA graag een televisieprogramma wil maken met de dj. Giel wilde echter niet dat dit ten kosten gaat van zijn ochtendshow en nachtprogramma. Het leek er daarom op dat de 3FM-presentator voorlopig geen programma zou gaan krijgen, iets wat nu toch het geval blijkt te zijn.

De VARA wil op dit moment nog niet reageren, maar komt spoedig naar buiten met meer informatie over het televisieprogramma dat Giel Beelen gaat maken.

Giel is niet de eerste 3FM-dj van de VARA die een televisieprogramma krijgt. Claudia de Breij verlaat over een week de radiozender om een eigen televisieshow te maken. Ze presenteerde al eerder diverse televisieprogramma’s, hetzelfde geldt voor Dolf Jansen. Rob Stenders, die vanaf mei terugkeert naar de VARA om op 3FM Claudia op te volgen, is overigens ook geen onbekende met televisie. De dj presenteerde dit voorjaar ‘Stenders Late Vermaak’ op Tien.

Vorig artikelLuistercijfers februari-maart: Radio 2 blijft marktleider
Volgend artikelVerheugde reacties op luistercijfers