Home Landelijke radio Giel Beelen breekt in bij uitzending 3FM

Giel Beelen breekt in bij uitzending 3FM

Giel Beelen

Giel Beelen was vanochtend ineens toch weer even te horen op 3FM. Even na acht uur, tijdens een plaat van Chef’Special, kwam z’n stem er ineens doorheen. “Hé hallo, Giel hier. Misschien ken je me nog, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica.” Daarna maakte hij uitgebreid reclame voor z’n nieuwe programma.

Luister het fragment hieronder terug:

Dj Sander Hoogendoorn, die invalt voor Domien Verschuuren, leek niet te begrijpen wat er gebeurde. “Wat is dit nou? Zit dit in die plaat gewoon?” Het audiofragment leek in de plaat verwerkt te zitten. Dit is eerder door iemand geëdit en aan de playlist toegevoegd. Hoogendoorn reageerde wel sportief. “Ok, 1-0, maar komt goed!”

In z’n eigen uitzending gaf Beelen aan boos te zijn op z’n vorige werkgever BNNVARA. Ze hebben hem als beheerder van de Facebook-pagina van z’n programma verwijderd. “Ze zeggen: die heb je onderhouden tijdens werktijd, dus hij is van ons. Ik heb wel nog een opening gevonden om alsnog te kunnen posten, dus maak je geen zorgen”, aldus de dj tegen z’n nieuwe vaste nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers.

Luister het fragment hieronder terug:

Of het iets met elkaar te maken heeft is niet bekend. De NPO reageert sportief. “De grap die Giel vanochtend uithaalde past precies bij hoe we Giel kennen. We hebben er hard om gelachen.”

Foto: Hans-Peter van Velthoven