Home Landelijke radio FunX een week lang in het teken van reggae

FunX een week lang in het teken van reggae

FunX staat vanaf vandaag geheel in het teken van de reggae muziek. Onder de term ‘Reggae, FunX takes you there’ presenteert de Jamaicaanse artiest Sean Kingston het thema op de zender. Kingston brak in de zomer van 2007 door met zijn wereldhit ‘Beautiful Girls’.
Op Tweede Paasdag zendt FunX de Reggae Top 100 uit, welke geheel wordt samengesteld door de luisteraars. Sinds twee weken kunnen zij hun favoriete reggae tracks doorgeven via de website van de randstedelijke urbanzender. Woensdagmiddag worden in het programma FunX Five de stemmen rond 18:00 uur officieel gesloten.
FunX Dj Idriss sluit het muzikale thema op Tweede Paasdag af met een speciale ReggaeMiX. Eén uur lang één mix met de hits van diverse grootheden als Sean Paul, Beenieman en Collie Buddz. De ReggaeMiX is te beluisteren na de Reggae Top 100 op maandag 24 maart vanaf 18:00 uur.
FunX is ook een nieuw online themakanaal gestart. ‘Reggae Radio’ draait uitsluitend reggae muziek van onder andere Bob Marley, Gentleman, Tanya Stephens, Postmen en van Sean Kingston zelf.