Home Landelijke radio Frank Dane verlengt contract bij 538 met 3 jaar

Frank Dane verlengt contract bij 538 met 3 jaar

Frank Dane blijft nog drie jaar bij Radio 538. Gisteren tekende hij zijn nieuwe contract. Daardoor blijft hij ook de komende jaren te horen met ‘Dane Doet T’ en ‘De Frank en Vrijdagshow’.

Dane over zijn nieuwe contract: "Ik heb al mijn hele leven bindingsangst en toch heb ik geen moment getwijfeld om bij 538 te blijven. Ik heb het gewoon ontzettend naar mijn zin. Het liefst had ik een wurgcontract gekregen waar ik nooit meer onderuit kwam…"

"Frank is een echt radiodier en van alle markten thuis", zegt programmadirecteur Dave Minneboo. "De afgelopen periode heeft hij de middagshow gepresenteerd en nu de ochtend tijdens de vakantie van Edwin Evers. Ik ben heel trots dat je hem de komende jaren ook nog op Radio 538 hoort tijdens de lunch!"

Radio 538 en Frank Dane kennen een lange gezamenlijke geschiedenis. In 2000 was Frank voor het eerst te horen op de landelijke radio bij Radio 538. Na vier jaar stapte hij over naar YorinFM, maar in 2007 keerde hij weer terug naar Radio 538. In de zomer van 2010 maakte hij opnieuw een overstap, dit keer naar 3FM. In augustus 2012 keerde hij weer terug naar Radio 538, waar hij sindsdien te horen is met beide radioprogramma’s.