Home Landelijke radio Florent Luyckx: “Serious Request 2007 beste tot nu toe”

Florent Luyckx: “Serious Request 2007 beste tot nu toe”

De afgelopen editie van Serious Request in het Glazen Huis in december was de beste tot nu toe. Dat zegt Florent Luyckx, zendermanager van 3FM. "Ik denk dat dat voor een groot deel te danken is aan het productieteam dat achter het programma zit. Dat is inmiddels zo geroutineerd dat zo’n hele week zonder problemen verloopt."

Uit onderzoek bleek dat luisteraars de uitzendingen een 7,8 gaven. "Dat is een buitengewoon hoge waardering", vindt Luyckx. "Buiten dat gegeven beschikken wij bij 3FM natuurlijk over hele mondige luisteraars. De 3FM sms loopt de elke dag vol met reacties. Als onze luisteraars iets goed vinden dan laten ze ons dat weten en dat doen ze trouwens ook als ze iets niet bevalt. Met al die feedback doen we ook ècht wat. Op Serious Request zijn de reacties gemiddeld erg positief."

Ook dit jaar zijn er weer plannen voor Serious Request, de vijfde editie. Ook dan mag er niet gerookt worden. "Van de drie dj’s in het Glazen Huis was er één een roker (Gerard Ekdom, red.) en die was in november al gestopt. Hij wilde niet dat niet uitstellen tot de week voor kerst omdat hij verwachtte dat dat te heftig zou zijn. Roken onderdrukt immers het hongergevoel. Het heeft in het huis geen problemen opgeleverd en hij rookt tot op de dag van vandaag nog altijd niet." [Publiek Centraal]

 

Vorig artikelHot Radio Plus start uitzendingen op de middengolf in regio Utrecht
Volgend artikelBright FM stopt met uitzendingen via de kabel