Home Landelijke radio Finale 538 Demo Duel morgen in Purmerend

Finale 538 Demo Duel morgen in Purmerend

Radio 538 organiseert morgen de finale van de eerste editie van 538 Demo Duel in de P3 in Purmerend. Het radiostation is vanaf half januari dertien weken lang op zoek gegaan naar nieuw muzikaal talent. Elke week is een winnaar uitgeroepen die in de finale staat. Ook deelt de zender een wildcard uit aan de internetfavoriet.

Vanavond maakt dj Frank Dane in zijn programma bekend wie die internetfavoriet is. De veertien winnaars strijden morgen tegen elkaar om een platencontract. Een vakjury bestaande uit dj Jeroen Nieuwenhuize, Edwin Jansen en Tony van de Berkt jr. bepaalt wie wint en kans maakt op een doorbraak en recorddeal met 8ball Music. 

Ook treedt de winnaar op tijdens het 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein in Amsterdam.  De finale wordt gepresenteerd door dj’s Barry Paf en Frank Dane.

De weekwinnaars zijn: Clemont met het nummer ‘As If’, Joshua Khane met ‘Numb3rs’, Brian met ‘Tell Me What It’s Like’, Spitcher met ‘Saying Goodbye’, Annika met ‘Can’t Walk Away’, Anny Mary met ‘Today’, JI met ‘Take Charge’, RO’AY met ‘Maybe’, Steffen Morison met  ‘Still You’, Offpissd met ‘Nobody’, Digital Quest met ‘Spirit of life’, Falloney met ‘About My Name’ en Chelc-D met ‘Save Me’.