Home Landelijke radio Ferry Maat terug met Soulshow op Arrow Jazz FM

Ferry Maat terug met Soulshow op Arrow Jazz FM

De Soulshow van Ferry Maat keert vanaf vrijdag 22 april weer terug op de radio. Arrow Jazz FM zendt op vrijdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur het programma uit.

"Na mijn vertrek bij Radio Veronica had ik al aangegeven dat dit niet het einde van mijn radiocarrière zou zijn". Reageert Ferry Maat. "Ik ben heel blij dat ik mijn kindje nu bij Arrow Jazz FM ondergebracht heb. Volgend jaar is het 40 jaar geleden dat de eerste aflevering van de Soulshow uitgezonden werd en nog steeds zijn er heel veel fans".

Arrow Jazz FM werd vorig jaar overgenomen door Exceed Jazz dat onderdeel is van Conclusion. Exceed Jazz wil het platform voor jazz en aanverwante muziek creeren in Nederland, daarbij is Arrow Jazz FM het ideale doorgeefluik. Jan Willem Klein Willink, directeur Exceed Jazz: "De Soulshow is een feest van herkenning voor onze luisteraars en ik vind het dan ook geweldig de Soulshow te kunnen laten horen op Arrow Jazz Fm"

Maat stopte in oktober 2010 met radio maken bij Radio Veronica. De reden was dat format van Veronica steeds meer ging opschuiven richting de 2000's. Hij zei toen: "Dan moet je het toch overlaten aan een jongere generatie dj's vind ik." Eerder stopte hij al met de Soulshow bij de zender.