Home Landelijke radio Edwin Evers wil niet op televisie

Edwin Evers wil niet op televisie


Edwin Evers heeft geen televisie-ambities. Dat zegt hij in Zie. "Mijn ambitie ligt daar niet; ik kan en wil het niet. Ik bevries zodra er een camera op me gericht staat. Bovendien is televisie veel gedoe. Hoe kost enorm veel tijd, er werken ontzettend veel mensen. Heb ik geen geduld voor. Daarbij denk ik dat je maar in één ding echt goed kunt zijn.

Toch heeft de ochtend-dj van Radio 538 er geen last van dat hij niet meer anoniem is op de radio. "Ik word vaak genoeg aangesproken. Dat is eigenlijk altijd wel leuk, ik heb er geen last van en het heeft zo z'n voordelen. Ik krijg meestal wel een tafel in een restaurant, haha."

Evers zegt ook dat het tijd wordt voor nieuwe typetjes in zijn programma. "Ik ben altijd bang voor overkill. Dat de luisteraars zullen denken: nu weten we het wel met die De Boertjes, houd er maar eens mee op. Maar goed, het is een beetje zoals een artiest met zijn grootste hit. Zelf vind ik het soms te makkelijk worden. Kortom: het is tijd voor nieuwe typetjes."

Vorig artikelRadio 538 lanceert app voor Blackberry en Android
Volgend artikelInschrijving Lokale Omroep Awards van start