Home Landelijke radio Edwin Evers sluit Worlddjday met veiling

Edwin Evers sluit Worlddjday met veiling

Radio 538 dj Edwin Evers zal aanstaande zaterdag de wereldwijde inzamelingsactie World DJ Day in Nederland afsluiten met een veiling. Deze veiling wordt op de website van Worlddjday (worlddjday.nl) georganiseerd. Wegens een rugoperatie ten gevolge van een snowboard-ongeval is de initiator van het evenement in Nederland, Wessel van Diepen, niet in staat de presentatie zelf te verzorgen.

In het radioprogramma heeft Edwin Evers contact met onder andere deelnemende dj’s die allerlei persoonlijke spullen beschikbaar hebben gesteld voor de veiling. Zo kan er geboden worden op een gesigneerde ExPornStar trui van Benny Rodrigues, biedt Brian S. zijn favoriete horloge aan en stelt de Amsterdamse club de Powerzone een VIP-tafel voor tien personen met champagne ter beschikking . ID&T levert de Sensation 2002 platenkoffer met handtekeningen van alle DJ’s en tot slot doneert DJ Tiësto een gesigneerd cd en platenpakket.

World DJ Day is met 40 deelnemende landen het grootste internationale liefdadigheidsevenement dat de dance industrie ooit heeft gekend. Vorig jaar is er in Nederland ruim € 28.500 opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, alles wijst erop dat het bedrag dit jaar ruim overschreden gaat worden.