Home Landelijke radio Edwin Evers komt met tweede seizoen Singing with the Stars

Edwin Evers komt met tweede seizoen Singing with the Stars

Edwin Evers begint morgen op Radio 538 met de tweede reeks van ‘Singing with the Stars’. BN’ers die normaal gesproken niet zingen zullen hun favoriete nummer ten gehore brengen. De luisteraars beslissen per editie of de kandidaat doorgaat naar de ‘Singing with the Stars’-finale.

Presentator Jan Joost van Gangelen bijt morgenochtend in ‘Evers Staat Op’ het spits af. De andere kandidaten zijn Ellemieke Vermolen, Erik de Zwart, Myrna Goossen, Sjors Fröhlich en Lieke van Lexmond. Singing with the Stars 2006 werd gewonnen door Daphne Bunskoek. Zij stond samen met Wilfred Genee en Peter van de Vorst in de finale en won met het nummer ‘Leaving on a jetplane’ van John Denver.

Edwin Evers: “Tijdens de Winterspelen vorig jaar in Turijn is het idee voor ‘Singing with the Stars’ ontstaan. Daar zonden we vanuit het Holland Heineken House dagelijks uit. Tien -presentator en sportjournalist Wilfred Genee stapte spontaan het podium op om een plaat van André Hazes te zingen. Daarna heb ik hem gevraagd dat nog maar eens in de 538-studio te komen doen.”

Vorig artikelArrow zenders weg bij PCM en terug bij Ossendrijver
Volgend artikel3FM Classic Request vanavond van start