Home Landelijke radio Dolf Jansen nog een maand op 3FM

Dolf Jansen nog een maand op 3FM

Dolf Jansen blijft nog een maand langer bij 3FM om ‘Leuk Is Anders’ te maken. In juni werd bekend dat hij per 1 september zou stoppen met het programma, maar dat is nu een maand uitgesteld. Er zijn geruchten dat Claudia de Breij het van Dolf over gaat nemen. Van haar werd bekend dat ze last heeft van bekkeninstabiliteit nadat ze is bevallen van haar zoon Bing. De 33-jarige De Breij krijgt fysiotherapie om haar kwaal te verhelpen. Eind september hoopt ze weer aan het werk te kunnen.

Of beide dingen iets met elkaar te maken hebben is onduidelijk. Maar het vermoeden dat Claudia Dolf gaat vervangen wordt wel steeds sterker.

Jansen moet per 1 september gedwongen afscheid nemen van zijn vrijdagmiddagprogramma ‘Leuk is Anders’ op de publieke popzender. "Omdat mijn programma, of ik, negatief scoort op zo goed als alle ‘kernwaarden’ van 3FM (jong, stoer, liefde voor muziek). En dat blijkt dan weer uit een onderzoek onder 3FM-luisteraars. Er moet op ‘mijn plek’ een programma gemaakt gaan worden dat wel positief scoort op die kernwaarden", zo zei presentator Dolf Jansen zelf. De Breij was lange tijd te horen op 3FM, maar stopte in april 2007 om zich onder andere op haar tv-carrière te richten.

Dolf zou vandaag eigenlijk zijn laatste uitzending maken met een compilatie. Die is nu een maand uitgesteld. De cabaretier zou vorige week eigenlijk bekend maken wie hem opvolgt, maar ook dat is uitgesteld.