Home Landelijke radio Coen & Sander trekken met bus door Nederland tijdens WK

Coen & Sander trekken met bus door Nederland tijdens WK


Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan dit jaar tijdens het WK op tour door Nederland. Vanaf 14 juni zullen de dj’s dagelijks hun middagprogramma op 3FM vanuit het land presenteren.

Met een speciale Coen en Sander Show-WK bus bezoeken de dj’s de plaatsen te bezoeken waar de oranjegekte is toegeslagen. Tijdens de speeldagen van Oranje gaan Coen en Sander op bezoek bij grote evenementen in Nederland en staan ze onder andere in de Amsterdam Arena en Rotterdamse Kuip. De dj’s blijven touren zolang het Nederlands elftal speelt.

“Wij denken dat het feest hier in Nederland nog groter is dan in Zuid-Afrika, mede door het spel van oranje, de initiatieven in het land en het belangrijkste: ons radioprogramma”, aldus Sander Lantinga. Coen Swijnenberg: “In Nederland slaat de oranjegekte toch het hardst toe. Wij liggen al weken onder een oranje dekbed en hebben onze outfits klaar hangen. Aan ons zal het niet liggen.”

Twee jaar geleden, tijdens het EK voetbal, maakten de dj’s hun programma nog vanuit Bern en Basel, waar toen het EK plaatsvond. Dit jaar blijven de dj’s dus dichter bij huis.