Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben overwogen om weg te gaan bij Talpa Network, nu ze hun middagprogramma verliezen op Radio 538. Volgens journalist Dennis Jansen van de AD Media Podcast zijn ze ‘behoorlijk teleurgesteld’ over de beslissing van het bedrijf om hun programma te schrappen. “Het kwam als een donderslag bij heldere hemel.” Na gesprekken hebben de twee dj’s toch besloten om te blijven.

Na de zomer is ‘De Coen & Sander Show’ alleen nog op vrijdagmiddag te horen. Coen krijgt daarnaast het lunchprogramma op Radio 538 en Sander gaat de middagshow op Radio Veronica presenteren.

Er waren wel andere opties voor de dj’s. Zo zou Coen gevraagd zijn om terug te keren bij 3FM, voor de middagshow. “Maar daar wilde hij niet veel over zeggen”, aldus Jansen.

Afscheidsshow

Komende donderdag is de laatste reguliere uitzending van ‘De Coen & Sander Show’ op 538. “De redactie gaat ons verrassen”, zeggen Coen en Sander daarover. “We gaan terugblikken aan de hand van een rad. Er komen artiesten, bloopers en gasten langs. Het zal geen janken worden, want ons programma blijft bestaan op vrijdagmiddag.”

Foto: Radio 538