Home Landelijke radio Coen en Sander (3FM) hebben alternatief voor Sesamstraat

Coen en Sander (3FM) hebben alternatief voor Sesamstraat

Na een verontrustend telefoongesprek met Pino in De Coen en Sander Show op 21 januari hebben de 3FM-dj’s besloten om de kleine kinderen in Nederland te helpen. Toen ze hoorden dat Sesamstraat sinds afgelopen maandag al om 17:00 uur op TV is in plaats van 18:30 uur besloten ze in actie te komen. Vanavond starten ze daarom met Tuinboonlaan. Elke avond
om 18:30 uur een verhaaltje voor het slapen gaan.
Coen en Sander hopen dat ze daarmee de kinderen helpen bij hun vertrouwde avondritueel. "Uiteraard zijn het leuke, gezelllige verhaaltjes waarnaar de kinderen met een vertrouwd gevoel onder wol kunnen kruipen", laat BNN weten. Coen en Sander zijn zelf Sesamstraat-fans van het eerste uur. Coen: "Toen ik nog een kleine Coen was, ging ik niet naar bed voordat ik Sesamstraat had gezien en vooral het laatste verhaaltje had gehoord." 

Sander benadrukt dat er iets moet gebeuren: "Ik kan me niet voorstellen dat je als klein kind om 17:00 uur in je pyama op de bank naar Sesamstraat kijkt. Sesamstraat kijken hoort het laatste te zijn dat je doet voor je als klein kind naar bed gaat."