Home Landelijke radio Chris Silos ontslagen omdat hij loog over rijbewijs

Chris Silos ontslagen omdat hij loog over rijbewijs

De reden van het ontslag van Chris Silos, tot voorkort side-kick bij Wouter van der Goes voor BNN op 3FM, is dat hij had gelogen over het feit dat hij geen rijbewijs had. Dit valt te lezen in het Algemeen Dagblad. Hij had bij zijn solicitatie gezegd over een rijbewijs had, maar toen hij een aanrijding veroorzaakte met zijn lease-auto bleek dit niet het geval.

Chris lichtte toe: “Tja, achteraf kan ik mezelf wel voor m’n kop slaan. Maar ik wilde ook zó graag bij BNN werken. En ik zou razende reporter in een dagelijks radioprogramma worden. Ik moest er elke dag op uit. Een rijbewijs was dus een absolute must. Ik dacht: fuck it, dat regel ik halverwege wel. Hier laat ik het mooi niet op stuk lopen. Ik kan autorijden, dus zeg ik gewoon dat het allemaal in orde is.”

BNN-voorzitter Gerard Timmer: “Het is voor het eerst dat ik dit heb moeten doen. Ik wil niet in tot in detail op de zaak ingaan, maar wij hechten er hier bij BNN aan dat onze mensen bepaalde waarden voor zichzelf hanteren. Dat hetgeen ze beweren te allen tijde klopt bijvoorbeeld. Daarin heeft Chris ons danig teleurgesteld. Het is spijtig, te meer omdat we echt grote plannen hadden met Chris.”