Home Landelijke radio Caz! vervult 100 wensen in december

Caz! vervult 100 wensen in december

‘The Wishmaker’ actie van Caz! heeft ervoor gezorgd dat 100 wensen van luisteraars in vervulling zijn gegaan. Onder de noemer Your Wish is Our Command werkten dj’s en luisteraars samen om andermans wensen te realiseren.

Nadat Caz! begin december de actie The Wishmaker bekendmaakte, stroomden de wensen binnen. In totaal zijn er bijna 5000 grote en kleine wensen ontvangen. Caz! riep luisteraars op om behulpzaam te zijn bij het realiseren van die wensen. Zo is een jonge vrouw van haar stotterprobleem afgeholpen dankzij een speciaal apparaat en kan een vrouw in het nieuwe jaar haar vriend weer in de armen sluiten omdat ze via The Wishmaker een lift naar Zweden heeft gekregen waar hij naartoe verhuisd is.

De tweelingzusjes uit Zeeland hebben hun idool, zanger Simon Webbe ontmoet en een jong meisje gaat voor het eerst in haar leven naar een wedstrijd van Ajax in de Amsterdam Arena. Twee vriendinnen uit Rotterdam verrasten hun vriendjes met een tongpiercing die live in de Caz!-studio werd gezet.

Verder vliegt een inzender binnenkort over de Noordzee in een gevechtshelikopter, mag een vrouw samen met een ontmantelingexpert een gebouw opblazen en wordt een man als mooie vrouw opgemaakt voor een avondje stappen. En op het gebied van autowensen gaat de jongensdroom van één van de inzenders in vervulling, hij mag een kijkje nemen in de fabriek van de Nederlandse autofabrikant Spyker. En ook dankzij The Wishmaker trouwt een koppel, op de speciale datum 07-07-2007, in de door hun gewenste oldtimer.

Vorig artikelOp bezoek bij: VHU, het huis uit gegroeid
Volgend artikelWeerman Jan Visser gedwongen weg bij Radio 10 Gold