Home Landelijke radio BNN gaat op zoek naar dj-talent

BNN gaat op zoek naar dj-talent

Nadat BNN eerder al op zoek ging naar een presentatietalent voor het televisie-programma Top of The Pop, gaan ze nu op zoek naar een heus radiotalent. Onder de noemer ‘Hey Dj’ presenteert BNN een wedstrijd en opleiding voor jonge talenten in de vorm van een summercamp.

Iedereen die denkt een goede dj te zijn kan zich inschrijven. Aan de hand van het ingevulde formulier en de meegestuurde demo kiest BNN een groep talenten die de strijd kunnen aangaan. Zij krijgen een opleiding van een week in de vorm van een summercamp en krijgen les van bekende dj’s. Verder leren ze ook alles over bijzaken zoals als de beste DJ-auto, de beste DJ-kleding en de beste DJ-vrouwen. Na een week beslist een vakjury wie de allerbeste DJ van de groep is. Hij of zij krijgt een contract bij BNN en een programma op 3FM. Eric Corton zal een televisieprogramma maken rondom ‘Hey Dj’.

Als je je in wilt schrijven voor ‘Hey Dj’ kun je hier het formulier downloaden. Stuur het vervolgens, samen met een demo van jou presentatietalent op naar: BNN t.a.v. Hey Dj, Postbus 646, 1200 AP Hilversum.