Home Landelijke radio BN’ers steunen BNN op nationale ledenwerfdag

BN’ers steunen BNN op nationale ledenwerfdag

BNN wil donderdag een grote stap zetten naar de 300.000 leden. De omroep heeft 12 maart tot De Nationale Ledenwerfdag uitgeroepen. Zanger Guus Meeuwis, rapper Dio (Tijdmachine), DJ en producer Fedde le Grand (Put your hands up 4 Detroit), zangeres Monique Smit, de rockband Gem en de leden van Racoon springen allemaal bij.

Presentatoren Filemon en Sophie zijn in Utrecht waar Dio een paar van zijn bekende tracks doet vanuit The Basket. Guus Meeuwis bezoekt intussen voetbalstadion in Eindhoven en 3FM-dj Timur gaat met zijn item ‘Mamma Appelsap’ samen met Nicolette Kluijver de Tilburgse kroeg in. Ook Fedde le Grand, Gem, Monique Smit en Racoon treden op in Tilburg, terwijl Dennis Storm en Steyn de Leeuwe de  Hogeschool in Breda op z’n kop zetten. In Nijmegen duiken Valerio en Zarayda met hun team de kroegen in. 

De Hogeschool van Rotterdam organiseert een concert en nieuwe leden kunnen meedoen aan een ONM screentest, die wordt afgenomen door acteurs uit de populaire soap. Vanuit de radiostudio in Hilversum houden Coen en Sander tijdens hun middagshow op 3FM heel Nederland op de hoogte van de activiteiten in het land.

Voorzitter Patrick Lodiers vliegt tijdens De Nationale Ledenwerfdag per helikopter het land door om de teams en de BN’ers vanuit de lucht te versterken. "Alle reacties uit het land zijn fantastisch!", zegt Lodiers. "Velen delen onze mening dat jongeren nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd zijn in het publieke bestel. Als BNN door kan groeien kunnen we onze positie verstevigen en meer programma’s maken waar jongeren in Nederland recht op hebben. De ledenwerfdag is nu al een succes!"