Home Landelijke radio Bas Westerweel krijgt programma op BNR Nieuwsradio

Bas Westerweel krijgt programma op BNR Nieuwsradio


Bas Westerweel gaat een programma presenteren op BNR Nieuwsradio. In 'BNR Generatie Einstein' brengt hij vanaf aanstaande zaterdag twee generaties bijeen. Bas Westerweel (48) heeft een ruime ervaring. Zo presenteerde hij onder andere Klokhuis.

Radio maken stond altijd al hoog op zijn verlanglijstje. "Ik ben blij dat ik aan de slag kan bij een ondernemende zender als BNR. In dit nieuwe programma kan ik ook mijn passie kwijt: met jong en onbedorven enerzijds en oud en wijs anderzijds over dezelfde drijfveer praten."

In BNR Generatie Einstein zit een jonge ondernemer van twintig die net een bedrijf heeft gestart aan tafel met een ondernemer die al twintig jaar in het vak zit. "BNR is altijd op zoek naar nieuwe kansen en wars van conventies. De aanstormende 'generatie einstein' heeft lak aan bestaande regels en heeft bovendien ook niet te kampen met de ballast van "dat doen we al jaren zo", aldus BNR hoofdredacteur Paul van Gessel.

Het idee achter BNR Generatie Einstein komt van de makers van het gelijknamige boek van Jeroen Boschma en Inez Groen. De generatie Einstein, ook wel generatie Y genaamd, is de generatie geboren na 1985 en opgegroeid in de digitale informatiemaatschappij.

Vorig artikelRadio Truckrun voor het tiende jaar in de lucht
Volgend artikelKink FM neemt afscheid met de Kink 1600