Home Landelijke radio Barend van Deelen en Herman Hofman vervangen definitief programma’s Bart Arens

Barend van Deelen en Herman Hofman vervangen definitief programma’s Bart Arens

Barend van Deelen en Herman Hofman nemen definitief de radioprogramma's van Bart Arens over. De programma's 'Weekend Request', 'Mega Top 50' en 'De Radioshow van Bart' kwamen zonder presentator te zitten door het vertrek van Bart Arens naar Radio 2.

Op vrijdag 21 december vorig jaar maakte Arens zijn laatste uitzending bij 3FM. Paul Rabbering nam in eerste instantie de programma's 'Weekend Request' en 'Mega Top 50' over, maar sinds het nieuwe jaar presenteert Barend van Deelen beide programma's.

Herman Hofman neemt het zondagmiddagprogramma over. De naam 'De Radioshow van Bart' is gewijzigd in 'Herman'. Naast dit programma blijft Hofman een wekelijks programma maken in de nacht van 3FM.

Officieel werd er geen opvolger bekend gemaakt voor de programma's van Bart Arens; Barend en Herman zijn dus geen tijdelijke vervangers, zo blijkt nu. "Barend en Herman doen het bijzonder goed", aldus zendermanager Wilbert Mutsaers. "Op dit moment zal er dus niets gewijzigd worden."

Door de wijziging werkt Barend van Deelen nu voor twee omroepen: KRO-NCRV en AVROTROS. Of de uren van de AVROTROS – Weekend Request en Mega Top 50 – naar de KRO-NCRV gaan of dat de situatie zo blijft, is nog onduidelijk.