Home Landelijke radio Astrid de Jong weg bij BNN

Astrid de Jong weg bij BNN

Astrid de Jong verlaat BNN en stopt daarom met de productie van de ‘Coen & Sander Show’ op 3FM. Ze wil meer presenteren en gaat daarom als freelancer aan de slag. Ze gaat volgend jaar tijdelijk aan de slag op de redactie van ‘GIEL’, wat ze verder gaat doen is nog niet bekend.

“Ik had mezelf voorgenomen dat ik in 2007 weer wat meer wilde gaan presenteren. Dus hopte ik de afgelopen weken van screentest naar proefprogramma naar schnabbel”, schrijft Astrid op haar weblog. “En hoewel er nog niks ‘rond’ is, kan ik het nu al niet meer combineren met een volledige werkweek voor De Coen en Sander Show.”

Astrid presenteerde in het verleden onder meer ‘BNN United’ en ‘Storing’ op Radio 1. Daarnaast was ze side-kick bij ‘RuuddeWild.nl’ en ‘Wout!’. Na het vertrek van Wouter van der Goes ging ze mee naar de ‘Coen & Sander Show’, maar bij dit programma was ze een stuk minder op de radio te horen. Bij Giel zal ze helemaal niet meer te horen zijn.

“Helemaal onverwacht komt het niet maar dat maakt het niet minder jammer. We zullen haar zeker missen en een goede opvolger vinden zal nog een hele klus worden,” aldus dj Coen Swijnenberg.

Vorig artikelRob Stenders gastpresentator op Arrow Classic Rock
Volgend artikelTMF Radio biedt excuses aan Staphorst aan